Wat kan ik voor jou betekenen?

Journalistiek

Je kunt me vragen voor persberichten, reportages, achtergrondverhalen & persoonlijke verhalen, (web)redactie, eindredactie en blogs

Zakelijke communicatie

Je kunt me vragen voor (web)teksten, die uiteraard SEO-proof zijn, (her)schrijven van standaardcommunicatie, schrijven van mailings, nieuwsbrieven of flyers en zakelijk bloggen.

Journalistiek

Een bedlegerige, ernstig zieke vrouw interviewen die maar een paar jaar ouder is dan ik. Gênante vragen stellen over urine-incontinentie voor een groot vrouwenmagazine. Allerlei sportwedstrijden verslaan voor de regionale krant, van waterpolo tot jeu de boules. Bloggen over het fenomeen killerbody, omdat veel vrouwen onzeker zijn over hun lichaam.

Het is geen werk, het is mijn passie.

Dit maakt mijn werk zo leuk

De dynamiek, de grote verscheidenheid aan onderwerpen, het verbreden van mijn eigen wereldbeeld. Dát is wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt. Uit mijn eigen comfortzone, op zoek naar de mooiste quotes en inspirerende verhalen.

Midden in de samenleving staan en van daaruit verhalen optekenen, dat vind ik mooi. Want uiteindelijk zijn we allemaal mens en trekt het leven ons in volle vaart mee door hoge bergen en diepe dalen.

Zakelijke communicatie

Ken je dat? Je krijgt een mooi opgemaakte brief thuisgestuurd, maar na de eerste regel heb je nog geen idee waar het over gaat en nog erger: wat er van je verwacht wordt. Vastbesloten om de brief op een rustig moment van begin tot eind te lezen, leg je ‘m aan de kant….

Om ‘m vervolgens helemaal niet meer te lezen.

De gemiddelde lezer houdt maar tien seconden zijn aandacht vast.

Dat betekent dus dat jouw boodschap in één oogopslag helder moet zijn! Door mijn jarenlange ervaring bij een financiële dienstverlener weet ik als geen ander hoe het is om een ingewikkelde boodschap zó te vertalen, dat iedereen het begrijpt.

Getraind in Vertrouwd Communiceren door Loo van Eck maak ik jouw (nieuws)brief, flyer of jaarverslag onweerstaanbaar goed!